Shoptegoed, vouchers & cadeaubonnen

Shoptegoed
Bij Guitar Goods krijg je altijd een cadeautje. Wanneer je een account hebt en ingelogd bent, krijg je van ons over je netto orderbedrag shoptegoed punten. Gewoon zomaar. Voor iedere Euro die je besteed aan producten, met uitzondering van speciale aanbiedingen, krijg je een punt. Deze punten kun je bij een volgende bestelling gebruiken om (een deel  van) je bestelling mee te betalen. Of om nog even lekker door te sparen. Shoptegoed punten kun je inwisselen door bij de afrekenpagina aan te geven hoeveel punten je wil gebruiken. Iedere punt vertegenwoordigd een waarde van 5 cent. Op je ‘Mijn Guitar Goods’ pagina, kun je altijd zien hoeveel punten je hebt gespaard.  Je punten zijn een jaar houdbaar en je krijgt ruim voor het verlopen daarvan bericht hoor, zonde als ze niet gebruikt worden.

Cadeaubon

Ben je verwend met een TLC Guitar Goods kadobon?! Dat is boffen. Je kunt op de betaalpagina de code invoeren als vouchercode. Let op dat het bedrag van je kadobon in 1 keer moet worden besteed, er blijft geen tegoed staan. Het btw gedeelte van de verzendkosten kunnen helaas niet met de kadobon worden voldaan. De kadobon is niet inwisselbaar voor geld en kan alleen gebruikt worden bij TLC Guitar Goods, het is ergens anders geen geldig betaalmiddel. De kadobon blijft 3 jaar geldig. Tijd genoeg om iets leuks uit te kiezen!

Voucher

Vouchers geven je leuke kortingen of andere extra’s. Heb je een voucher code, dan kun je die eenvoudig invoeren op de betaalpagina.