Betaalmogelijkheden bij TLC Guitar Goods

Wat moet dat moet... maar dan wel zo makkelijk mogelijk. We hebben zes manieren waarop je bij ons kan betalen. Bekijk ze hieronder.

Betaalwijze

Betaalkosten

IDEAL en Bancontact

Gratis

Creditcard (achterafbetaling)

€ 3.95

Paypal

€ 2.95

Shoptegoed

Gratis

 
iDEAL en Bancontact
Doe je aan internetbankieren dan heb je toegang tot iDEAL (NL) of Bancontact (BE), de gemakkelijkste manier van betalen op internet. Voordeel:
Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank en is gratis.

Creditcard

We accepteren alleen MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling die dag nog. Je creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast. Voordeel:
Je creditcardverstrekker biedt vaak voordelen als een betaaltermijn en verzekering. Nadeel, de kosten zijn relatief hoog, ook al dragen wij daar ook een deel van.

Paypal
Als je een Paypal account hebt, kun je hier gebruik van maken.  Deze is gekoppeld aan je credit card en heeft daarom vergelijkbare voorwaarden, maar is nog makkelijker en iets voordeliger.

Shoptegoed

Als je een account hebt op TLC Guitar Goods, dan spaar je automatisch shoptegoed bij iedere bestelling, Kadootje!! Dit kun je bij het afrekenen gebruiken om (een deel van) je bestelling mee te betalen.  Als je bent ingelogd, is het een kwestie van aanvinken en invullen.

Wij accepteren helaas geen andere betaalmethoden zoals VVV bonnen, op afbetaling of middels acceptgiro.