TLC Guitar Goods

Over ons
TLC staat voor Tender Loving Care voor The Luthiers Community. Liefde zorg en aandacht dus voor jou!
Het bouwen van een gitaar is een ambacht. Met liefde wordt hout uitgezocht, met zorg bewerkt en er wordt veel tijd en aandacht gestoken in de afwerking. We delen die passie, want zo bouwen wij zelf ook onze instrumenten. We begrijpen dat je dezelfde verwachtingen hebt van de mensen bij wie je je materialen en onderdelen wilt kopen. Met deze gedachte voeren we ons bedrijf en hebben we de webshop van TLC Guitar Goods ontwikkeld. Intuïtief, Informatief en Service gericht. We zijn hier voor jou!

Assortiment
Onze producten zijn met zorg uitgezocht en zo dicht mogelijk bij de bron ingekocht om jou de beste prijs te kunnen bieden. Naast onderdelen en materialen bieden we een uitgebreide selectie aan speciale gereedschappen, want ja, we zijn zelf een beetje gek op mooie raspen en zagen. We hebben erop toegezien om zowel high-end merken uit Japan en Korea, als budget vriendelijke producten op voorraad te hebben, waardoor we het voor iedereen leuk houden. Bovenop de ingekochte items, maken we ook onderdelen zelf, voeren we een eigen lijn en bieden we een custom service aan voor decals, lasergraveringen en cnc-freeswerk. De mogelijkheden gaan zover als je eigen fantasie!
En dan, een assortiment is eigenlijk nooit compleet en we blijven deze dus continue uitbreiden. Heb je wensen, verzoeken, tips, ideeen? Laat het alsjeblieft weten, we doen dit toch ook een beetje samen, nietwaar?

Kennis
We hebben aandacht voor detail en willen zelf ook altijd graag alles weten, of in ieder geval zoveel mogelijk. De informatie over onze producten delen we dan ook zo volledig mogelijk. Maar we willen nog veel verder gaan en ook graag alle tutorials, how-to’s, tips en tricks en weetjes met je delen. Wat voor ons kenmerkend is van de gitaarbouwersgemeenschap is dat er zoveel informatie gedeeld wordt. We dragen daarin graag een steentje bij en streven ernaar om al deze informatie samen te brengen op 1 platform. Naast onze eigen kennis, gaan we op bezoek bij collega bouwers en hebben we altijd een open uitnodiging voor jou om jouw tips met de wereld te delen!

Service
Jij en het ambacht staat voor ons centraal en we vinden dat je onze respect verdient. We doen er dan ook alles aan om je goed te helpen, al is het maar zoiets kleins als een snelle levering, een stukje communicatie of een extra’tje bij je bestelling. We doen het met liefde. Wil je weten waar je terecht kan voor echt mooi hout, goede templates of zoek je een gitaarbouwleraar, we helpen je graag verder want ook wij zijn deel van de gitaarbouwersgemeenschap!